Thursday, January 10, 2013

iyer, aku gomoks....

... tp aku tidak peknen tika dan kala ini yer...

okeh, ini n3 sentap.. not really sentap tp aku nak membebel gak kat cni... xnak baca? sila p kat X nak tekan... sbb ni n3 meroyan seorg diri wakakakaaaa...

ermmm mana nak mula ek....

haaaa gini, pg td tserempak dgn schoolmate TIKL kat kedai mkn... 1st yg singgah d telinga aku adalah, weyhhh ko mengandung lagi? adoyaiiiii aznor... ko mmg la kan, x syg mulut... da la dpn kawan ko 2org ko ckp gitu, kecik ati aku tau... haaa naper aku spell jer nama dia kat cni? sbb aku link kan blog aku kat fb aku & dia slh seorg fren aku kat fb... so dr dia terasa, baik aku mention jer kan nama ko kat cni kan? kan? yer la, aku x marah pon, tp kecik hati aku mana la boleh tanding dgn n3 aku kan ha3.....

mmg jd tabiat aku sbb aku ni GOMOKS... kawan2 yg aku da lamaaaa x jumpa, kawan yg aku xbiasa, kawan yg ada org lain d sekeliling nyer... aku x akan bukak mulut utk tnya pon 'ehhh ko peknen ke?' nehiiii, nehiii beteh... xmungkin aku lakukan sbb aku punya kawan yg pas bersalin, badan berisi... ehhh itu aku laaa bkn org lain pon... so selalu la terkena org tnya, aku peknen ke, walhal anak aku baru 4bulan... so baik la x payah jd ramah tamah sgt nak out-spoken tnya kawan2 korg yg GOMOKS mcm aku ni, peknen ke apa... diam sudah, eventho dia peknen pon, xde benefit ko dpt pon kan... kan.... lelebey ada org lain lak ko p tnya tu... huyaiiii segan weyh aku tadi... bkn segan da, tp rasa down gila babi nak mampos rasanyer yer...

tp kan... tp kan... korg setuju x pendapat, org GOMOKS ni confirm comeyyy terlebey... x caya? tgk gmbr bawah ni...

comey x? comey x? comeyyyyy kan... kan.... *pic gugle
ermmmm xde saper nak GOMOKS... mungkin org lain, tp aku sendiri nk susutkan berat aku... dpt 70kg pon da hepi lompat bintang... cuma keadaan skng ni, mmg x mengizinkan aku diet... sbb aku lebey pentingkan nak bf Zara... ada sehari tu aku try diet dgn amik small portion yg x small pon, susu aku drop drastik giler ha3 mindset kan, bler nak diet jer, mula la susu drop ekekekeee.... xpatot... xpatot...

Mr Fallah pon bising kalau aku bebel2 nak diet sbb dia lebey concern ebm Zara cukup... dan dia pon tau baka family aku mmg la besaq2... so dia redha ha3... thanks, bie...

opismate aku pon ada jer mulut puaka... p komplen aku GOMOKS dpn org & ada lelaki d ctu... puaka la kan... apsl ko nak cter pasal susuk tubuh aku yg pompuan ni dpn lelaki, cer cter sikit!!!! yg mulut puaka tu, pompuan... jatohkan sesama pompuan dpn lelaki... mmg la puaka kan... skng mls aku nk layan dia... huh!!!

ha3... korg kena baca n3 ni dlm nada gelak2 n santai tau sbb aku mmg x marah pon... aku saja wat rapikan puaka sahaja ni ngeeeee

15 comments:

Nad @ MamaZN said...

Kite pun jenis rangka besar gak cam lia.
Dah lali dah dorg nk ckp gemuks ke hape ke..
mls nak pk
Tp tetap terasa hati kan? Xpe kite paham
Apa yg penting, ebm zara..bukan mulut dorg
So,abaikan je...
Bukan dorg dpt bg susu kat zara pun..
Kite pun xberani nak..tnye, eh peknen ke?

Errr yg tnye tu mesti selim melim bagaikan modellssss kan? Hhehehe..

mrsDudE said...

i loike entry outspoken camni hihi sebab i was there and still there.. seorang yang gemuk dan dah 3 tahun dah anak tetap x kurus2.. hahaha.. persetankan manusia camtu.. kita gemuk ke kurus ke ada dia susah ?

P . J . A . A . M . I . R said...

Fieza mengalami mslh buncit kat abdomen.. Smpai asyik la org tanye.. Ade isi ke?.. Steghesss...

P . J . A . A . M . I . R said...

Fieza mengalami mslh buncit kat abdomen.. Smpai asyik la org tanye.. Ade isi ke?.. Steghesss...

Nory Zoulkefle said...

nory pon nak kuruskan badan sikit ni...tp nafsu makan membuak2 skrg ni...tkleh nak diett larr...

zie omar said...

wakakakaa...lenkali jawab je "haah aku ngandung lemak & t**i, ko ader?" jakun sgt ek tgk org gemok, bkn minta beras ko pun...ciskek sungguh! ~eh nape aku yg emo nih? aku xgemok pun~ hahaaha

LiYa HaNiF :: said...

TERBterbalik lak kita.. liya bila member jumpa.. diaorg mesti kata "laaaa kurusnya ko dah sekarang" hahahahha seriusly mmg tak diet pun tp makan banyak tak mau gemuk hehe.. skrng ni dok bising nak gemuk hehe...

Afne said...

tak baik ckp2 org gemok. gemok2 pn ada hasilnya ye tak lia?!

chill beb. teruskan bf insyaallah blh dpt shape ko before pregnant :)

umialya said...

Lia nak kurus, akak lak nak gemuk..

Raihana Humaira said...

lia,
rai pun sama jugak..nak kurus tapi tak kurus kurus...
kalau on diet mula ler merudum gila susu dak aydina tu...
oh...lebih ku pentingkan susu beliauuu dari diriku ini

mama_umar_maryam said...

aku=nad=ko..rangka besar..dan pd aku itu sexy bebeh,hahahaha

Nana said...

aku plg pantang dgr org tanya gitu
arit kt fb ada kwn komen weh gemoknye ko pregy ke
kecik nye ati rasa pastu dia tau aku terasa dia pm minta maap haram aku buat derk je

watyz said...

aku pon gomoks jugak bebs... :)

ros_reeza said...

ala, tak pe kak.. yang penting akak dan anak-anak aka sihat :)

Nana Farhana said...

Xpe akak, janji tubuh badan kita sihat2 sentiasa..
Premium Beautiful Corset boleh bantu kalau akak berminat..produk ni memang berkesan utk dptkan berat badan dan bentuk bdn yg ideal..masalh bongkok dan tulang belakang pun berkesan..nana sendiri dah mecuba..Untuk info lanjut,akak jemputla singgah blog nana..Dengan PB, tiada apa yg mustahil =)
http://nanafarhana12.blogspot.com/

 

Designer : anniebluesky : www.bloggeruniversity.blogspot.com
Design Edited: MyBlogSaloon : http://myblogsaloon.blogspot.com