Friday, January 11, 2013

meniarap sendiri akhirnya....

... Alhmdlh....

di usia Zara 4bulan 1minggu... akhirnyer berjaya jugak... tahniah sayang...

wpon lmbt dari abg Amsyar... tp bler sekali Zara nak meniarap... terus meniarap stady... siap boleh alihkan tgn dari bawah badan... kepala mmg da steady la sbb kami selalu tiarapkan Zara sbb nak train kasi lahir tu tegap...
lps dpt meniarap malam td...
untung nyer ibu rasa sbb ibu org pertama nmpk Zara meniarap sehingga berjaya... dan2 papa jeles ha3...
boolat mata...
papa selalu kata peha Zara besar sgt mcm ibu dat y lmbt boleh meniarap ha3... maapkan la ibu sbb mmg ibu besar... jgn Zara ikot yer...
ntah apa la d renungnyer papa tu...
dan papa jugak ada ckp smlm, confirm ibu update punyer dlm blog... ehhh mestilah... ini la yg anak2 akan baca nnt bler depa besar... kot ibu da xde nnt pon, harap2 dgn tulisan ibu ni la depa akan rasa kasih sayang ibu & papa pada depa ;)
Zara yg super kamcheng dgn papa
Alhmdlh.. terima kasih Ya Allah... semoga anak2 ku sentiasa berjaya dlm idup mereka, amin...

14 comments:

RedRose said...

comeynya dia!!! gebu aje. to witness da 1st progress of our baby mmglah tak ternila rsnya. tak lama lagi, merangkak la tu. good luck to all. ^__^

Raihana Humaira said...

syoknya....
dak tihany pun tak meniarap lagi..
dah 3bulan lebih dah...
zara gebuuu xpe,gebu gebu la comel...bonda rai suka tauuu
lepas ni zara menyulur penuh rumah pulak Xd

Nad @ MamaZN said...

Zaraaaaaaa...
Awat la comey sangat ni.!
Gud job zara! =)

~aYu~ said...

giler comey sgt zara ni.. gerammmmmmmmmm

QasehnyaRania said...

as-salam..oh zara yang comel ;D

meh la kawan ngn ciksu, nak ?

LiYa HaNiF :: said...

dah le bulat.. gebuss lak tue.. aduhaiii geramnya tgk zara nie

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Amboi budak comey perut gendut nie... geram tengok :D

CikNaa said...

semangat nengok badan dia.. tu yg buat smgt nk bf exclusive tuk 2nd baby nanti..

cysev3n said...

haha. congrats zara! pasni merangkak pulak ok?

ros_reeza said...

comelnya Zara.. geram Ros tengok, hihi.. Alhamdulillah, Zara dah pandai meniarap..

Nory Zoulkefle said...

semangatnyer die....geramm..

nkniessa said...

geramnya tgk zara ni... bam bam.... semangat tul dier....
Lia, dah leh tukaq header blog ni dah... kena tambah gambar zara plak.... dah berempat dah skrg, bukannya bertiga lg.....
huuhuhuhuhuhuuhuu

Ummi Iman said...

Debabnya.. ;) suka tgk baby debab2 :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

zaraaaaa comeynya dia

 

Designer : anniebluesky : www.bloggeruniversity.blogspot.com
Design Edited: MyBlogSaloon : http://myblogsaloon.blogspot.com