Friday, March 8, 2013

pot luck sempena Hari Wanita...

... d opis aku pagi td...

he3 baguih dak, siap sambut g uols.... ekekekkeeee....

idak la sambut pon... suma smlm, kawan aku c shikin bgtau, yg hari ni hari wanita... xmo ke wat pot luck mkn2... da dasarnyer kami mmg suka makan, on jer la kan... dan semua wanita d opis hari ni dgn suka ria bawak pot luck utk sarapan pagi... panggil yg mana ada, makan ramai2... best woooo...

cuma nyer... cuma nyer kan.. kan....

idak ada gambor sekeping pon tau.. uhuks... baik gmbr makanan, mahupon gmbr wanita2 jelita d opis ni... maka layan jer la menu yg aku guggle gmbr nyer....

meatball baked with cheese... ini akak aku buat... sedappppp uols... sampai smua puji2, siap mntk resepi lagi tau he3....
sagu gula melaka by kak nolad...
mee goreng versi shikin
nasi lemak oleh ain
sambal paru dari cc nun
mee goreng basah air tgn renee
karipap pusing dari zaba
seri muka dari k.nor
so pagi ni... kami kenyanggggggg ekekekeeeee.....

tgh hari, kami p karok d alamanda.... tgk la kot ada gmbr, aku update ;)

10 comments:

zoora qushairi said...

seronok nye...dulu waktu kerja selalu wat camni bawak potluck... :D

*nak resipi meatball baked with cheese tu jgkkk....sila buat entri eh.hihi

nurbijen said...

nak resepi meatball cheese bake tu boleh tak? nampak sedapnya...

Selamat Hari Wanita, kalau kat UK skrang ni celebrate Mother Day :)

Nory Zoulkefle said...

bestnyer siap ade sambutan lagi...
mesti terasa lebih dihargai kan...
pendapat nory, sambutan mcm ni mmg patut disambut...

Nad MamaZN said...

Yg lelaki tumpang sekaki ke? Hee
Ke wanita sahaja dibenarkan makn bersama?
Kekekekeek...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Meriah sungguh makanan .... sendat perut dibuatnya.. ;-)

Azian Elias said...

bestnya..baru mkn tadi tapi rasa lapar lagi...

QasehnyaRania said...

sronoknya.byk makanan :)

selamat hari wanita juga buat kak lia ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sedapnyer nengok semua makanan tu

watyz said...

adeh!! dh la lapo ni. telan liur byk kali gak la. eh bak la resepi meatball tu... hehehhe

MrS. F!zA said...

sedapnya meatball cheese tu..

 

Designer : anniebluesky : www.bloggeruniversity.blogspot.com
Design Edited: MyBlogSaloon : http://myblogsaloon.blogspot.com