Tuesday, April 9, 2013

baju harian murah-murah...

... saper x suka barang murah, jgn baca tau ;)

idok la murah sampai RM2-3 tu tp bg aku, ok la sbb itu jer pon yg aku mampu beli...

yok tgk apa aku rembat & rege...

utk Zara Aisyah;
RM 13.00
RM 13.00
RM 12.90
RM 12.90
pic baju ni aku lupa amik, so aku sertakan model sekali la yer... aci x ha3...

utk Zafri Amsyar;
RM 20.00
RM 20.00
RM 20.00
yg best sbb seluar utk ketiga2 baju Amsyar ni, dpt seluar jeans 3 quarter gitu... bawah lutut... mmg fav aku sbb x pernah g beli seluar utk Amsyar yg atas lutut... seluar jeans sekali t-shirt RM 20.00 aku rasa berbaloi2 la sgt... sbb sehelai jeans 3quarter kat sogo pon rege da dalam RM 40.00 after less ke aku tertengok brand mahal2 ha3
RM 17.00
yg ni murah RM 3.00 sbb seluar nyer sama material dgn t-shirt... bkn seluar jeans...

**********************

ermmmm kat mana hasil rembatan ni d lakukan?

aku beli kat pasaraya aneka, gurun... kalau korg nak tau kat mana lagi ada pasaraya aneka ni, boleh klik sini....
yg WAJIB p tiap kali balik kg Mr Fallah
mmg tiap kali balik kg Mr Fallah, aku suka bebenor p cni... wpon kali ni balik x cadang pon nak beli baju bebudak ni, tp bler tgk rege gitu, mmg rembat jer la sbb aku x jumpa baju rege gitu kat cni ke sbb kami ni kurang jalan2 shopping ekekkeekeeeee 

aku ni compare baju dgn giant, c4, tesco & jj... da itu jer tmpt yg aku p... jj tu pon ada la sekali dlm 2-3bulan sbb rasa mcm barang c2 mahai he3...

diaper pon murah selalunyer kat cni... masa Amsyar lu, tiap kali balik mmg borong diaper jenama pureen kat cni sampai 2-3 paket... la ni, Zara nyer diaper jenama drypers pon borong kat cni... cuma, kalau time mahal xde diskaun tu idak la kami p beli jugak kan... he3...

kalau korg ada tmpt cari baju bebudak yg murah2, mai la habaq mai kat aku, yer... barang lain yg murah pon sila la bgtau, aku suka jer barang murah2 ni he3...

11 comments:

:) said...

sama. saya pun sukaaaa pegi aneka tu. kampung suami di jeniang. about 20 mins drive to aneka. mak mertua pun dah tau yang tiap tiap kali balik, mesti pegi aneka. best kaaaannn?? murah sangat!

Zee Suhaini said...

cantik..mmg berbaloi sangat la..
selalo kalau pampers murah beli kat pasaraya OTK..

Nad MamaZN said...

Bestnya serius murah!
Yg kite tau kalu baju tdo ada la dpt rm10 sepasang utk nayli
Beli kt tesco
Kalu nak 1 set mcm amsyar punya tu kt gm klang ada

mama ila said...

alahai..comel2 nye baju tu..gerammm...hehe..alaaaa..ila pun selalu jugak beli baju hannani yg rege rm20..wat basahan kannn..tapi series..comel2 lah baju tu =)

LiYa HaNiF :: said...

liya pun suka beli barang2 murah ne... :) janji selesa... :)

Liza Othman said...

awat jauh bebenooo hehe..

kat kampung husband (tanah merah) pun ade aneka ni.. memang masa anak 1st dulu borong berhelai2 gak baju die.. rasa cam lebih 10 pasang hehe..

memang murah dan kualiti pun elok. baju2 tu dah diturun2kan kepada anak sedare dah

wesak ni nak balik sana, for sure singgah la :)

~aYu~ said...

takat baju basahan hari2 belikan murah2 je. anak2 cpt besar kan..

aTieYusof Family said...

comel2 baju tu..
sy pun suka klu murah2 ni..boleh beli byk2 sekali.. Masalah nya kt sini susah nak jumpa yg murah.. hehe:)

watyz said...

murahnye baju!!!
tp.. hm... bile la nak ke sana nak bli tu?? hahahha

mama3heroo said...

ok la tu harganya..utk di buat basahan..

P . J . A . A . M . I . R said...

murahnye kak lia.. cantik2 bj dia.. cni mmg susah nak cr bj basahan yg murah2 & cntk pun..

 

Designer : anniebluesky : www.bloggeruniversity.blogspot.com
Design Edited: MyBlogSaloon : http://myblogsaloon.blogspot.com